khairul's FotoPage

By: khairul amri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 14-Jun-2006 10:24 Email | Share | | Bookmark
trip ke sg.gabai

 
 
 
View all 6 photos...
semua budak umah sewa pergi..budak bukan umah sewa pun pegi gak!!!


Friday, 14-Apr-2006 08:58 Email | Share | | Bookmark
PARTI JPP JKM SESI JAN2006

bakar ayam...bbq la kire nye
 
 
View all 6 photos...
parti nie diadakan untuk meraikan mereka yang telah bertungkus lumus menjayakan [color=red]pesta pancing semepena konvo psa[/color]


Saturday, 11-Mar-2006 09:09 Email | Share | | Bookmark
semester 6

seronok betol..
kat hotel seri malaysia, kulim
 
View all 4 photos...
memang penat giler la...dengan kerja berlambak2...asement...final projek lagi...semester nie gak aku jadi [color=red]YANG DiPERTUA[/color] untuk JAWATANKUASA PERWAKILAN PELAJAR JABATAN JEJURUTERAAN MEKANIKAL..memang semester yang memenatkan...tapi takper...seronok gak sebab...dapat pengalaman bekerja dalam keadaan stress yang teramat tinggi....kehkehkeh...biler dapat task given by lecturer..mmg payah nak buat tapi biler dah task accomplished...pergh...dia punyer seronok memang tak terhinggalah...hukhuk


Thursday, 12-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
My 2nd Brother Wedding....

yang ni gambo kat belah perempuan...kulim,kedah...ol my family!!
wit my bro n my new siste -in-law
being such a ccute guy lor!!!
View all 6 photos...
gambo ni diambil pada 4 disember 2005 ...yap my 2nd bro wedding...juz wondering...biler plak la aku punyer wedding yerk ...calon dah ada...masa jer belum lagi...lagi pun...belum kena SERU lagi la....ahaks...macam lagu misha omar plak!!!


Monday, 9-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
hahahah.....saja test laman web baru nih!!!

wah cool jugak kalo dapat buat laman web sendiri yang penuh dengan gambo kita nih!!!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net